Το 2021 το πρόγραμμα Υποτροφιών COSMOTE γιόρτασε τα 20 χρόνια λειτουργίας του προσφέροντας σε 20 Υποτρόφους τη δυνατότητα να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία και να γνωρίσουν από κοντά το σύγχρονο και δυναμικό εργασιακό περιβάλλον του Ομίλου ΟΤΕ.

Οι Υπότροφοι τοποθετήθηκαν σε πέντε διαφορετικές επιχειρησιακές μονάδες του Ομίλου βάσει του ακαδημαϊκού τους προφίλ και των ενδιαφερόντων τους και αμέσως ανέλαβαν «δράση».

Δες τι είπαν οι Υπότροφοι για την πρακτική τους:

Αγάπη Πάντου
Υπότροφος 2019 – Πανεπιστήμιο Πατρών Τμήμα Βιολογίας
Μονάδα: Εσωτερική Επικοινωνία

Πραγματικά, από τις πιο ενδιαφέρουσες εμπειρίες που έχω ζήσει. Έμαθα πολλά νέα πράγματα! Γνώρισα τον τρόπο λειτουργίας μιας μεγάλης εταιρείας, καθώς και το πώς πρέπει να κινείσαι μέσα σε αυτή.

Χριστίνα Παπασωτήρη
Υπότροφος 2019 – Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Τμήμα Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών
Μονάδα: IT INNOVATION CENTER

Μου άρεσε η συνεργασία με ανθρώπους καταρτισμένους στο χώρο στον οποίο θέλω να εργαστώ.

Δέσποινα Βιδάλη
Υπότροφος 2019 – Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών
Μονάδα: IT Security

Η πρακτική ήταν για εμένα μια πολύ επικοδομητική εμπειρία, η οποία μου επέτρεψε να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου πάνω στο αντικείμενο που με ενδιαφέρει. Μου έδωσε απαραίτητα εφόδια και με ενημέρωσε επαρκώς για τον εργασιακό χώρο, κάτι το οποίο δεν θα μπορούσα να είχα αποκτήσει αλλιώς.

Φώτιος Αποστόλου
Υπότροφος 2019 – Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών
Μονάδα: Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αδειοδοτήσεων

Με έκανε πιο έμπειρο και πιο έτοιμο, ώστε να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις της δουλειάς που θα κάνω στο μέλλον. Προχωρημένη τεχνολογία, ιδιαίτερη πολυπλοκότητα και η εμπειρία ήταν πραγματικά μοναδική!!!

Γεωργία Κακοκέφαλου
Υπότροφος 2019 – Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών & Πολιτικών Σπουδών Τμήμα Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών Σπουδών
Μονάδα: Recruitment & Talent Acquisition

Μας ανατέθηκαν πολλές αρμοδιότητες με αποτέλεσμα να σχηματίσουμε μία πιο ολοκληρωμένη και ρεαλιστική εικόνα για τον ρόλο των recruiters και της ομάδας του HR γενικότερα.

Ιουλίττα Μπούση
Υπότροφος 2020 – Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής
Μονάδα: Λογιστικών Υπηρεσιών

Το πιο θετικό σημείο της πρακτικής ήταν ότι πέρασα από όλα σχεδόν τα τμήματα της οικονομικής διευθυνσης, πράγμα που δεν είναι εύκολο να κάνω ούτε στην κανονική πρακτική μου, οπότε νιώθω πολύ τυχερή και ευγνώμων.

Για την ακαδημαϊκή χρονιά 2022-2023, το Πρόγραμμα Υποτροφιών COSMOTE συνεχίζει να προσφέρει τη δυνατότητα πραγματοποίησης αμοιβόμενης πρακτικής εργασίας ενός (1) μήνα σε πέντε (5) Υποτρόφους του. Ο στόχος παραμένει η ενδυνάμωση των Υποτρόφων, η ανάπτυξη των γνώσεων και των δεξιοτήτων τους και η προετοιμασία για την επαγγελματική τους πορεία.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι Υπότροφοι COSMOTE που λαμβάνουν ακόμη ετήσια οικονομική στήριξη από το Πρόγραμμα Υποτροφιών και βρίσκονται ήδη στο δεύτερο έτος των σπουδών τους και μετά. Ενημέρωση για τη διαδικασία δήλωσης συμμετοχής και αξιολόγησης θα γίνει μέσω προσωπικής πρόσκλησης που θα σταλεί μέσω email στους υποτρόφους που έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ηλεκτρονικά στο info@cosmote-scholarships.gr

Προσβασιμότητα

Μεγέθυνση

Αντίθεση

Είσοδος

Χρησιμοποίησε το email και τον κωδικό που έχεις επιλέξει κατά την εγγραφή σου


Εγγραφή

Εάν δεν είσαι εγγεγραμμένος χρήστης κάνε κλικ εδώ για να γραφτείς

Κάνε κλικ εδώ, αν είσαι υπότροφος